Fra Råsted Å til Mariagerfjord. Når aflysning bliver til succes

I vores aktivitetskalender stod den i dag på Å fiskeri i Råsted Lilleå, men den blev aflyst.  Det kunne ikke holde os fra fiskestangen. Vi fik hurtig ændret dagens mål til Mariagerfjord.

Første fiskeplads blev Bramslev bakker, som kastede en fjordørred og havørred af sig, begge under mål. Derefter videre til næste fiskeplads Laaenhus og Langsodde.

Det var ikke et dårlig valg. Først var der god læ og høj sol i bakkerne, til madpakken og alle de snakke der skulle indhentes. Derefter var der rigtig godt fiskeri. Udover kontakt med mange fisk, lykkes det at få 10 havørreder i hånden. Alle blev genudsat. En nedgænger over mål og resten var imellem 36 – 39 cm. Men det ødelagde ikke det gode humør. Vejret, fiskene og selskabet findes ikke bedre. Nu kan vi fange dem igen til efteråret. Mon ikke de så har lagt sig et par cm til.