Oktobertur til Torø

Vi havde en skøn tur i sidste weekend på Torø lige syd for Assens på Vestfyn.
5 Sportsfiskerpiger mødtes ved Torøhuse Forsamlingshus og over rundstykker og den obligatoriske brunsviger, blev planen lagt: den nordlige side og vestover mod ‘korset’ var målet. Fiskere var der formentlig en del af efter antal biler at dømme…så mon der var plads?
Der var masser af plads trods faktisk mange andre fiskere!!!
Følgere, hug og enkelte tabte fisk samt 2 stærke undermålere til undertegnede, der hurtigt kom ud igen (og derfor ikke foreviget)- men vi så og hørte om andre fangede fisk….især ude ved korset, som var ca. 3 km fra p-pladsen. Så en gåtur værd derud lønnede sig.
Lidt drama blev der også – først fik Kirsten B totalt linekludder og måtte tilbage efter reserve-stangen 😤og kort efter måtte Irene samme vej med en knækket fluestang😖 de indtog frokosten og besluttede at køre til Aborg lige nord for Assens. Dér havde Irene havde et plask lige foran stangspidsen og ellers ingen fisk. Men den flotte skrænt med huller – formentlig digesvalers sommerresidens- var en oplevelse i sig selv.
Vi andre fiskede videre ved korset ‘en tid endnu’ , men vendte snuderne mod bilerne da det blæste en del op og begyndte at regne. Trætte i rygge og ben indtog vi i ly af bagklapperne de medbragte klemmer og den efterhånden lunkne kaffe, fik debriefet dagens oplevelser og ønsket på gensyn til både Torø og hinanden🍁🎃👍
Tak til Birgitte for en godt planlagt tur 🌺