Fantastisk foreningsweekend til Gels Å

Vi har haft en fantastisk foreningsweekend til Gels Å. Her kommer en nytilkommens beretning, skrevet af Tanya Sørensen:
Denne weekend har jeg lært 10 gæve fiskende kvinder at kende, men som jeg alligevel har en følelse af, jeg har kendt hele mit liv.
Som nyt medlem af Sportsfiskerpigerne var det med åbent sind, men alligevel nogen nervøsitet, jeg kørte afsted mod Gelså fredag middag. Men al nervøsitet forsvandt i det sekund jeg steg ud af bilen, og blev modtaget, med åbne arme, af de 4 der allerede var ankommet. Det var tydeligt der havde ligeså meget fiskefeber som mig selv. For de var allerede iklædt vaders og var på vej til åen. Jeg fik hurtigt set mig omkring i huset og fundet min seng, og så var det ellers ned til åen for at finde de andre. Jeg havde naturligvis mit store net med – som altid. Og til alt held for det, for efter ca. en times fiskeri havde den første sportsfiskerpige en stor laks på krogen. Jeg fik æren at at lande fisken – og så var weekenden allerede redet. Og senere på aftenen kom endnu en fisk på land, som jeg også var så heldig at få lov til at lande.
Resten af weekenden var en perlerække af gode oplevelser. God mad, gode grin, pjat og sjov – og masser af dejlige fiskeoplevelser. Sjældent har jeg mødt så entusiastiske kvinder samlet på ét sted. Et sted med plads til alle, hvor glæden ved fiskeriet i i fokus, og hvor alle hjælper alle så godt de kan. Og tænk at jeg har fået lov til at blive en del af det.
Hvis nogen overvejer at melde sig ind i foreningen kan jeg på det varmeste anbefale det. Jeg glæder mig i hvert fald til næste tur.
Knæk og Bræk til alle