Forenings weekend til Tåsinge

incl. Langelandske Ørreddage 2017

Igen i år gik forårets forenings-weekend til Tåsinge, hvor vi slog 2 fluer med et smæk og også deltog i Langelandske Ørreddage 2017

Tåsinge og Langeland var iklædt forårs-dragt. Naturen, vejret og ikke mindst gode fiskepladser gav højt humør, selvom der måtte arbejdes for fiskene. Vi fik set meget flot fiskevand og mange forskellige fiskepladser på Tåsinge, Siø og Langeland. Vi nød godt af vores lokale medlemmers viden, Karen fra Langeland og Trine fra Tåsinge.

Vi levede som grevinder og baronesser. Langelandsk Vildtgryde fredag aften samt fynsk æblekagedessert. Lørdag aften smækskede vi os i friskfangede havørred til forret, Fyns bedste lasagne, samt Tåsinges drøm af en hjemmelavet dessert. Det hele krydret med gode fiskehistorier samt taktik for morgendagens fiskeri.

Søndag morgen fik Ulla en Hornfisk, som fik os repræsenteret på podiet i hornfiskekonkurrencen. Den gav en flot førsteplads. 78,5 cm og 518 gram renset vægt. Stort tillykke til hende

Ialt blev det til 10 hornfisk, 2 havørreder over mål og 6 under. Ikke de store fangster, men de blev værdsat.

Men nu er fiskeri jo mere end bare fangster! Det er også et hvil ved de blomstrende slåen på strandbredden, eller hyggelige snakke med undrende hunde-lufter der aldrig før har set så mange kvinder der fiskede på en gang!.

Der blev nu også kigget lidt skævt til os, da vi iført waders spiste en Elvira Madigan isvafler, ved et pit-stop undervejs fra en fiskeplads til en anden.

Vi boede ved Trine, i hendes smukke og historiske hjem på Tåsinge. Pigsten i gården, nyfødte lam i baghaven, strå på taget, nostalgi i indretning og historik. Se stemningsbilleder under “Galleri”

Godt vi kan sige “På gensyn” til Oktober, hvor vi har næste forenings tur. Den er åben for alle kvinder der har lyst til fiskeri, øvede som uøvede. Vi er behjælpelig med fiskegrej og gode råd. Der vil udover et spændende fiskeri og flot natur ved Mariagerfjord være fordrag om havørreder samt kasteundervisning.