Forårstur ved Mariagerfjord

Vejret var med os på årets første tur med Sportsfiskerpigerne søndag d. 26. marts 2017. Turen gik til Mariager Fjord, og første spot var ved Kongsdal. Vi lagde hårdt ud med rundstykker og direktørsnegle, tilsat en kongeudsigt udover Mariagerfjord med Hadsund I baggrunden. Fyldt depoter er vigtige til en lang fiskedag.

Vi snakkede med flere fiskere på vej til vandet. De havde ikke set eller mærket noget. Men vi fandt dem. Kirsten så flere havørreder over vandet med synlig hovede og hale, og vi havde mange forsigtige nap til fluen, men de var ikke villige til at lade sig kroge.
Inger fik efter mange forsigtig nap til sidst kroget en stor flot eksemplar, som desværre fik danset sig fri i kampens hede..
Stor var ærgrelsen men også smilene.. de var der ude. Vi kørte videre til næste spot, vest for Mariager. Selvom vi så mange børsteorm, var der hverken nap, hug eller synlige fisk.
Dagen sluttede ved bilen, med en god snak om fiskepladser med en lokalkendt fluefisker, samt en øl i brændestablen.