Kysttur til Trelde Næs

Den 6. april indtog 10 sportsfiskerkvinder Trelde Næs.

April vejret viste sig heldigvis fra den gode side og vi havde en flot dag med sol og let vind fra øst. Formanden havde rundstykker med og Annette havde sørget for økoæg i rigelige mængder, hjemme fra hønseriet.

Efter morgenmaden, fordelte vi os rundt om Næsset. Nogle valgte at gå ind i fjorden og andre ud mod Lillebælt. Der blevet fisket i 3 timer og flere havde fisk på krogen. Marianne fik en undermåler, som blev genudsat og Grethe tog den fisk vi alle gik og drømte om. En flot blank havørred på 45cm.

Kl. 13 var det madpakketid og som sædvanlig gik snakken omkring bordet. Nogle valgte herefter at slutte dagen og andre fortsatte fiskeriet et par timer endnu. Kl. 16 var de fleste ved at være møre og der blev pakket sammen.

Tak for en super god dag i SFP.